La nivel mondial, principalul avantaj oferit de sistemele solare este acela al protejării mediului. Nivelul de poluare creşte pe zi ce trece, astfel că este momentul nu doar să tragem un semnal de alarmă, ci şi să facem un pas pentru a proteja natura.
Cu toate acestea, atunci când cineva decide să investeacă în instalaţii cu panouri fotovoltaice se gândeşte, aşa cum este şi normal, la avantajele financiare. Cu instalaţii cu panouri fotovoltaice on-grid ce injectează energia în reţeaua naţională se poate face trecerea de la o gospodărie echipată econom la o afacere profitabilă şi ecologică.
Energia furnizată de instalaţii cu panouri fotovoltaice este gratuită
Un proprietar de kit solar fotovoltaic nu trebuie să îşi mai facă griji din cauza facturilor ridicate la electricitate. Energia solară necesară obţinerii electricităţii este gratuită şi regenerabilă, iar tehnologia fotovoltaică nu produce deşeuri toxice pentru mediu.
Un sistem solar, în funcţie de dimensiuni, poate face faţă la nevoile aplicaţiilor dintr-o gospodărie pe timp de zi. Noaptea, pentru că energia solară lipseşte, se poate folosi energia înmagazinată în acumulatori sau se poate interveni cu energie din reţeaua naţională.
Construieşte-ţi propria afacere cu instalaţii cu panouri fotovoltaice on-grid
În primul rând, investiţia în instalaţii cu panouri fotovoltaice poate fi considerată o afacere la nivel mic într-o gospodărie, pentru că scuteşte plata electricităţii lunare. Costurile pentru acest serviciu nu sunt deloc mici la casă, mai ales dacă există o grădină mai mare ce trebuie irigată vara cu pompe electrice. În acest mod poate fi considerat că proprietarul de kit solar fotovoltaic este un mic afacerist în propria gospodărie.
Pe de altă parte, când vorbim despre instalaţii cu panouri fotovoltaice on-grid ne putem gândi la o afacere de alt nivel.
Legea 220 va permite recompensarea proprietarilor de kit fotovoltain on-grid ce injectează energie în reţea
Momentan, în România nu se poate încă profita de pe urma injectării energiei în reţeaua naţională. Se preconizează însă că legea 220 va fi adoptată curând şi astfel un proprietar de kit solar on-grid ce va introduce energie în reţeaua naţională va fi răsplătit. Astfel că investiţia în instalaţii cu panouri fotovoltaice va fi amortizată rapid, iar avantajele materiale vor fi semnificative.
Un proprietar de sistem solar fotovoltaic cu 36 panouri fotovoltaice policristaline şi cu invertor solar trifazat cu injectare în reţea ce are o putere de 9 kW poate avea o producţie de energie de 29,7 kWh. Prin vânzarea energiei suplimentare se poate face profit lună de lună, iar în reţea va intra energie verde.
Descriere instalaţii cu panouri fotovoltaice pentru vânzarea energiei 9 KW SolarLake 10000TL
Persoanele care îşi instalează sisteme fotovoltaice pentru producerea energiei regenerabile, pentru consum propriu, şi-ar putea vinde surplusul de energie către reţeaua naţională de electricitate, potrivit noii versiuni a Legii pentru promovarea energiei din surse regenerabile. Acest lucru nu este încă stabilit în totalitate, însă în curând, românii ar putea obţine profit din aceste sisteme fotovoltaice. Kitul PV pentru vânzarea energiei 9 KW SolarLake 10000TL este alcătuit din 36 panouri fotovoltaice policristaline, cu o eficientă ridicată, de 15,06 la sută şi un invertor solar trifazat cu injectare în reţea, eficient pentru convertirea curentului continuu în curent alternativ. Cu o putere instalată de kW şi o producţie de energie de 29,7 kWh, kitul PV pentru vânzarea energiei 9 KW SolarLake 10000TL poate aduce profit, după validarea legii petru promovarea energiei din surse regenerabile, consumatorilor care şi-au instalat un astfel de sistem.
Mai multe detalii despre aceste instalaţii cu panouri fotovoltaice pentru vânzarea energiei 9 KW SolarLake, dar şi despre alte kituri solare fotovoltaice On-Grid cu injectare în reţea găsiţi pe esolar.ro
Un comentariu
Pingback: Panouri solare germane cu tuburi vidate Idella | eSolar.ro